Online Familieberichten
Een onderdeel van Stichting Online-Verleden
Informatie
|

Bekende Dode Overleden: Rini Postma (17-10-2013)

 
Diversen 17-10-2013



Rini Postma
56 jaar

17-10-2013
Amersfoort

Straatkrant-verkoper



Straatkrant-verkoper Rini Postma overleden

Amersfoort – Krantenverkoper Rini Postma is donderdag overleden. Rini was zeer bekend in Amersfoort. Jarenlang stond die elke dag in de binnenstad van Amersfoort de daklozenkrant te verkopen.

Rini is 56 jaar oud geworden. De overleden Amersfoorter Rini Postma krijgt een gemeentelijke begrafenis die voor iedereen toegankelijk is. De gemeente voorziet in een uitvaart als niemand anders dit kan of wil doen. De uitvaart zal plaats vinden op woensdag 23 oktober, tussen 13.15 en 15.15 in uitvaartcentrum Rusthof.

Zoals bij alle gemeentelijke uitvaarten is de bijeenkomst voor iedereen toegankelijk. Het zal een sobere, maar respectvolle uitvaart zijn. De overledene zal in Aula 1 opgebaard zijn voor een laatste afscheid. Hier wordt een passend woord gesproken. De kist wordt na een dienst door vier dragers naar het graf gebracht en ter aarde besteld. Iedereen die afscheid wil nemen is welkom, ook om een kort woord te spreken, bloemen neer te leggen of mee te lopen naar het graf. Ook daar kan iemand desgewenst het woord nemen.

Vragen over de uitvaart kunnen gesteld worden via 14033 of het correspondentieadres Socialezekerheid@amersfoort.nl.
Er is een condoleanceregister geopend op http://www.condoleance.nl/14517.
(1142409)
Er is helaas geen scan beschikbaar

Als u meent dat dit artikel auteursrechtelijk beschermd is klik op: Melden.


Overige bronnen: ³)


³) - Op basis van achternaam en overlijdensdatum wordt gezocht naar dezelfde personen. Het resultaat zal niet altijd correct zijn.

Achternamen

De achternaam 'Postma' kwam in 2007 in Nederland 12.395 keer voor. (Bron: Meertens Instituut, zie: www.cbgfamilienamen.nl)
Op www.online-begraafplaatsen.nl komt de naam 'Postma' 2.896 keer voor.
Op www.online-familieberichten.nl komt de naam 'Postma' 2.699 keer voor.



6
Home | Naamindex | Online-begraafplaatsen | cookies