Online Familieberichten
Een onderdeel van Stichting Online-Verleden
Informatie
|

Bekende Dode Overleden: Robin Williams (12-08-2014)

 
Internet Algemeen 12-08-2014



Robin Williams
63 jaar

12-08-2014

acteur



Acteur Robin Williams (63) dood

Acteur Robin Williams (63) is maandag (lokale tijd) dood aangetroffen in zijn huis in Californië. De politie denkt dat hij zelfmoord heeft gepleegd.

Dat meldt de politie van Marin County.
De politie werd om 11.55 uur (lokale tijd) ingeschakeld nadat het lichaam van Williams levenloos werd aangetroffen in zijn appartement. Williams werd om 12.02 uur (lokale tijd) doodverklaard.

De politie van Marin County vermoedt dat Williams zelfmoord heeft gepleegd door verstikking. Verder onderzoek moet dit uitwijzen.
"Hij leed de laatste tijd aan een zware depressie," meldt zijn woordvoerder aan CNN. "Dit is een tragisch verlies. De familie vraagt respectvol om privacy om te rouwen tijdens deze zware tijd."
Williams' vrouw Susan Schneider meldt in een verklaring haar beste vriend te hebben verloren. "Deze ochtend heb ik mijn man en beste vriend verloren, terwijl de wereld een van zijn meest geliefde artiesten en mensen kwijt is. Mijn hart is helemaal gebroken," aldus Schneider. "We hopen dat men zich niet focust op Robins dood, maar op de vele momenten van plezier en gelach die hij aan miljoenen mensen gaf."
Verslaving
Williams worstelde al tientallen jaren met een alcohol- en drugsverslaving. In de jaren tachtig stopte de acteur opeens met het nuttigen van cocaïne en alcohol, maar na twintig jaar raakte hij weer verslaafd. In 2006 werd hij opgenomen in een afkickkliniek.
Begin juli had de acteur zich weer laten opnemen in een afkickkliniek. Dit keer niet om een terugval, maar om nuchter te blijven.
Williams was onder andere bekend van films als Mrs. Doubtfire, Good Will Hunting, One Hour Photo en Jumanji.
(1232642)
Er is helaas geen scan beschikbaar

Als u meent dat dit artikel auteursrechtelijk beschermd is klik op: Melden.


Overige bronnen: ³)


³) - Op basis van achternaam en overlijdensdatum wordt gezocht naar dezelfde personen. Het resultaat zal niet altijd correct zijn.

Achternamen

De achternaam 'Williams' kwam in 2007 in Nederland 846 keer voor. (Bron: Meertens Instituut, zie: www.cbgfamilienamen.nl)
Op www.online-begraafplaatsen.nl komt de naam 'Williams' 219 keer voor.
Op www.online-familieberichten.nl komt de naam 'Williams' 67 keer voor.



2
Home | Naamindex | Online-begraafplaatsen | cookies