Online Familieberichten
Een onderdeel van Stichting Online-Verleden
Informatie
|

Bekende Dode Overleden: Daniëlle J. C. Oonk-Van 't Schip (10-10-2023)

 
Diversen 



Daniëlle J. C. Oonk-Van 't Schip
55 jaar

00-00-196810-10-2023



(bron: Nu.nl)

Daniëlle van 't Schip is op 55-jarige leeftijd overleden. De schrijfster was de dochter van Willeke Alberti, de halfzus van Johnny de Mol en de echtgenote van oud-profvoetballer John van 't Schip. Ze leed al enige tijd aan kanker.
"Spread the love", is dinsdag te lezen op het Instagram-account van Daniëlle van 't Schip. "In loving memory of Daniëlle."

In april 2022 werd bij Van 't Schip, die ook haar geboortenaam Oonk gebruikte, endeldarmkanker geconstateerd. "Ik heb een doodvonnis gekregen, maar door mijn vertrouwen in het leven heb ik dat kunnen omkeren", zei ze hierover tegen De Telegraaf. "God maakt geen fouten, daar geloof ik heilig in."

Van 't Schip was de eerste dochter die zangeres Alberti kreeg met haar toenmalige partner Joop Oonk. Met voormalig Oranje-international John van 't Schip had ze twee kinderen: Estelle en Davey. Presentator Johnny de Mol was haar halfbroer.

Op Instagram staat hij stil bij het overlijden van zijn halfzus. De Mol plaatste een foto van hen samen, met de tekst: "Omdat jij wist wat liefde was, weten wij het ook! Rust zacht, lieve zus."

John van 't Schip kreeg zondag een technische functie bij Ajax, maar wilde daar niet uitgebreid op ingaan. "Privéomstandigheden hebben eerst voorrang", doelde de oud-speler van de club op de ziekte van zijn vrouw.

Daniëlle van 't Schip was schrijfster. In 2015 publiceerde ze het boek De grote waarheid. Dat werk beschreef "een spirituele ontdekkingsreis naar vrede".
(2115057)
Aanvraag Handmatige Scan


Als u een opmerking heeft of een fout wilt melden betreffende deze advertentie, klik dan op: Contact.
Gebruik deze link NIET om een scan aan te vragen!

Als u meent dat dit artikel auteursrechtelijk beschermd is klik op: Melden.


Overige bronnen: ³)


³) - Op basis van achternaam en overlijdensdatum wordt gezocht naar dezelfde personen. Het resultaat zal niet altijd correct zijn.

Achternamen

De achternaam 'Oonk-Van 't Schip' kwam in 2007 in Nederland niet voor. (Bron: Meertens Instituut, zie: www.cbgfamilienamen.nl)
Op www.online-familieberichten.nl komt de naam 'Oonk-Van 't Schip' 1 keer voor.




Advertentie van MyHeritage.com
2
Home | Naamindex | Online-begraafplaatsen | cookies