Online Familieberichten
Een onderdeel van Stichting Online-Verleden
Informatie
|

Bekende Dode Overleden: Naomi Reitsma (25-08-2013)

 
Diversen 25-08-2013



Naomi Reitsma
16 jaar

25-08-2013

Begraven te Sliedrecht



Medeleven voor familie Naomi

SLIEDRECHT - De zestienjarige Naomi uit Sliedrecht is zondagavond in het ziekenhuis overleden, vermoedelijk door vervuilde XTC. De doodsoorzaak is nog niet vastgesteld. Onder andere burgemeester Van Hemmen en vv Sliedrecht-trainer John de Wolf, hebben hun medeleven betuigd.

Voordat Naomi naar het ziekenhuis werd overgebracht, had zij -volgens getuigen- samen met haar vriend thuis een pil genomen. Bronnen op internet beschrijven dat het gaat om een roze pil met een vraagteken erop. De algemene gedachte online is dan ook: ‘laat dit een waarschuwing zijn, pas op voor (vervuilde) drugs’.

Medeleven
Burgemeester van Hemmen heeft op twitter zijn medeleven betuigd. ‘16-jarig meisje overleden in Sliedrecht. Wat een verdriet, je kind verliezen! Mijn medeleven gaat uit naar haar ouders, familie en vrienden.’ En ook vvSliedrecht trainer John de Wolf schrijft op twitter: “vv Sliedrecht leeft mee met keeperstrainer, wat een immens verdriet!” School de Lage Waard, waar Naomi onlangs het VMBO diploma behaalde vangt leerlingen die de zestienjarige hebben gekend op en ook het Griendencollege.
(1128275)
Er is helaas geen scan beschikbaar

Als u meent dat dit artikel auteursrechtelijk beschermd is klik op: Melden.


Overige bronnen: ³)


³) - Op basis van achternaam en overlijdensdatum wordt gezocht naar dezelfde personen. Het resultaat zal niet altijd correct zijn.

Achternamen

De achternaam 'Reitsma' kwam in 2007 in Nederland 3.487 keer voor. (Bron: Meertens Instituut, zie: www.cbgfamilienamen.nl)
Op www.online-begraafplaatsen.nl komt de naam 'Reitsma' 893 keer voor.
Op www.online-familieberichten.nl komt de naam 'Reitsma' 830 keer voor.



3
Home | Naamindex | Online-begraafplaatsen | cookies