Online Familieberichten
Een onderdeel van Stichting Online-Verleden
Informatie
|

Bekende Dode Overleden: Bernd Klaasse Bos (09-09-2013)

 
Diversen 09-09-2013



Bernd Klaasse Bos

09-09-2013
Schoonloo

familiedrama



Familiedrama Schoonloo

Een man in Schoonloo, Bernd K.B., heeft zichzelf en zijn drie kinderen (Jasper, Marijn en Seth) maandagmorgen van het leven beroofd. Hij heeft een afscheidsbrief gestuurd naar ouders van schoolgenoten van zijn kinderen. Zijn scheiding zou de aanleiding voor het drama zijn.

'Er is veel kapot gemaakt. Het heeft bakken met geld gekost', schrijft de vader in de brief. In de brief staat dat een slepende scheidingskwestie de reden is voor de zelfdoding en drievoudige moord.

Naast privéproblemen waren er ook zakelijke. Zijn bedrijf, de website Mijnschoolinfo, was in financiële problemen geraakt. De vader praat over het 'meenemen van de kinderen' en sluit zijn brief af met de tekst: 'we hebben nu eindelijk rust'. De afscheidsbrief heeft de vader gestuurd naar ouders van schoolgenoten van zijn kinderen.

'Heerlijk weekend'
Ook schrijft hij dat hij een heerlijk weekend had met de kids. De man was niet op vakantie in het park, maar woonde daar al enige tijd. De vrouw van de man zou al enige tijd een relatie hebben met een andere man.

Oma
Op 9 juli van dit jaar is de oma van de drie jochies overleden. Opmerkelijk genoeg werd de de rouwkaart ondertekend door Bernd en zijn drie zoontjes. De naam van de moeder ontbreekt in de rouwadvertentie.

School
De omgebrachte Marijn, Seth en Jasper zaten op de Openbare Jenaplanschool De Petteflet in Groningen. Volgens een woordvoerder van de school worden de kinderen, ouders en leerkrachten op dit moment opgevangen op de school.
(1129184)
Er is helaas geen scan beschikbaar

Als u meent dat dit artikel auteursrechtelijk beschermd is klik op: Melden.


Overige bronnen: ³)


³) - Op basis van achternaam en overlijdensdatum wordt gezocht naar dezelfde personen. Het resultaat zal niet altijd correct zijn.

Achternamen

De achternaam 'Klaasse Bos' kwam in 2007 in Nederland 92 keer voor.
In 1947 kwam de achternaam 'Klaasse Bos' 59 keer voor. (Bron: Meertens Instituut, zie: www.cbgfamilienamen.nl)
Op www.online-begraafplaatsen.nl komt de naam 'Klaasse Bos' 28 keer voor.
Op www.online-familieberichten.nl komt de naam 'Klaasse Bos' 19 keer voor.



1
Home | Naamindex | Online-begraafplaatsen | cookies