Online Familieberichten
Een onderdeel van Stichting Online-Verleden
Informatie
|

Overlijdensadvertentie Overleden: Sylvia Verheijdt (28-11-2013)

 
Internet Algemeen 26-11-2013

Overleden

Sylvia Verheijdt
44 jaar
echtg. van Benito Doelwijt

28-11-2013

Verkeersslachtoffer



Sylvia Doelwijt-Verheijdt overleden

SCHAGEN - Warme persoonlijkheid met een aanstekelijke lach. Zo zullen de meeste mensen in Schagen en omgeving zich Sylvia Doelwijt-Verheijdt (44) uit Schagerbrug herinneren. Sylvia Doelwijt-Verheijdt was als manager werkzaam bij Golfclub Dirkshorn.

Aan het leven van deze ondernemende moeder, echtgenote, en columnist voor Schagen FM, kwam donderdag 28 november abrupt een einde. Sylvia laat echtgenoot Benito (42) en drie jonge kinderen achter. Woensdag 20 november komt Sylvia met pech stil te staan op de A2 bij knooppunt Holendrecht. Een achteropkomende automobilist kan haar niet ontwijken, de klap is enorm. Hulpdiensten zijn snel ter plekke en vervoeren haar naar het Academisch Medisch Centrum (AMC) te Amsterdam. Daar voert zij op de intensive care een lange , krachtige strijd, die de familie vasthoudt tussen hoop en vrees. Een strijd die zij uiteindelijk verliest. Vanaf de week op de intensive care komen veel steunbetuigingen binnen. Tekeningen van kinderen, gebeden en andere vormen van support. De familie is zeer dankbaar voor dit medeleven in deze moeilijke periode. Benito, Morgan, Dante en Jaade Lieve voelen zich hierdoor enorm gesteund.

Afscheid
Zondag 1 december in Slot Schagen viert de familie in gepaste stijl het leven van Sylvia. Belangstellenden die afscheid willen nemen, zijn zeer welkom tussen 16.00-18.00 uur. Iedereen wordt gevraagd om een flesje wijn en twee glazen mee te brengen; Sylvia organiseerde regelmatig evenementen waarbij dit gebruikelijk was. Zij zal zelf ook aanwezig zijn, in een half open kist. Na afloop wordt Sylvia via een erehaag naar de rouwauto gedragen.

De crematie vindt maandagochtend in besloten kring plaats.
(1156080)
Er is helaas geen scan beschikbaar

Als u meent dat dit artikel auteursrechtelijk beschermd is klik op: Melden.


Overige bronnen: ³)


³) - Op basis van achternaam en overlijdensdatum wordt gezocht naar dezelfde personen. Het resultaat zal niet altijd correct zijn.

Achternamen

De achternaam 'Verheijdt' kwam in 2007 in Nederland 53 keer voor. (Bron: Meertens Instituut, zie: www.cbgfamilienamen.nl)
Op www.online-familieberichten.nl komt de naam 'Verheijdt' 10 keer voor.

De achternaam 'Doelwijt' kwam in 2007 in Nederland 77 keer voor.
In 1947 kwam de achternaam 'Doelwijt' 4 keer voor. (Bron: Meertens Instituut, zie: www.cbgfamilienamen.nl)
Op www.online-begraafplaatsen.nl komt de naam 'Doelwijt' 4 keer voor.
Op www.online-familieberichten.nl komt de naam 'Doelwijt' 4 keer voor.


2
Home | Naamindex | Online-begraafplaatsen | cookies