Online Familieberichten
Een onderdeel van Stichting Online-Verleden
Informatie
|

Overlijdensadvertentie Overleden: Rķan van der Wal (07-12-2013)

 
Internet Algemeen 00-12-2013

Overleden

Rķan van der Wal
4 jaar

07-12-2013
Philadelphia



Rķan van der Wal (4 jaar) vķķr behandeling in Amerika overleden

PHILADEPHIA – De vierjarige Rķan Ysmar van der Wal is op 7 december in Philadelphia overleden. De Drachtster zou daar een speciale behandeling krijgen voor de ernstige vorm van kinderkanker waaraan hij leed. Nog voor de behandeling is hij overleden.
Zijn intens verdrietige ouders laten weten dat hun zoon in hun armen is overleden met zijn zusjes in de buurt alsmede zijn pake en beppe. ,,En met zijn meest geliefde knuffels mocht hij eindelijk de strijd opgeven en genieten van de rust”, staat op internet te lezen.
Kinderkanker
Rķan van der Wal had neuroblastoom 4, een zeer agressieve vorm van kinderkanker. Slechts twintig procent van de kinderen overleeft deze vorm van kanker. In Nederland kreeg hij zeven chemokuren en daarna ging hij naar het kinderziekenhuis in Philadelphia. De behandeling daar manipuleert het imuunsysteem waardoor de levenskansen twee keer zo groot zouden worden.
Het gezin Van der Wal vertrok dinsdag 3 december naar Philadelphia. Al op de eerste dag verslechterde de gezondheidstoestand van Rķan sterk. Woensdag is hij opgenomen opgenomen in het kinderziekenhuis en donderdagavond kwam het afschuwelijke bericht dat de kanker in volle hevigheid teruggekomen was in zijn lichaam. Twee dagen later is hij overleden.
De reis naar en het verblijf in Philadephia werd mogelijk gemaakt door veel acties waaraan veel mensen spontaan hebben meegewerkt. Daarvoor werd Stichting Go4roan opgericht.
(1160689)
Er is helaas geen scan beschikbaar

Als u meent dat dit artikel auteursrechtelijk beschermd is klik op: Melden.


Overige bronnen: ³)


³) - Op basis van achternaam en overlijdensdatum wordt gezocht naar dezelfde personen. Het resultaat zal niet altijd correct zijn.

Achternamen

De achternaam 'van der Wal' kwam in 2007 in Nederland 13.927 keer voor.
In 1947 kwam de achternaam 'van der Wal' 9.979 keer voor. (Bron: Meertens Instituut, zie: www.cbgfamilienamen.nl)
Op www.online-begraafplaatsen.nl komt de naam 'van der Wal' 2.900 keer voor.
Op www.online-familieberichten.nl komt de naam 'van der Wal' 3.234 keer voor.



0
Home | Naamindex | Online-begraafplaatsen | cookies