Online Familieberichten
Een onderdeel van Stichting Online-Verleden
Informatie
|

Bekende Dode Overleden: Tijn Kolsteren (07-07-2017)

 
Diversen 07-07-2017



Tijn Kolsteren
6 jaar

10-07-201007-07-2017
HapertHapert

kankerpatiënt die aanzet was voor nagellakaktie



De zesjarige Tijn Kolsteren, die bekend werd door zijn nagellakactie bij Serious Request van 3FM, is vanmorgen overleden. Dat heeft radiozender 3FM bekend gemaakt.

Tijn uit Hapert, die leed aan hersenstamkanker, werd afgelopen winter een landelijke bekendheid toen hij tijdens 3FM Serious Request miljoenen euro's binnenhaalde door vanuit het Glazen Huis nagels te laken in zijn lievelingskleuren rood, roze, blauw en paars. De nagellakactie vond navolging in het hele land, en ook tientallen BN'ers lieten hun nagels lakken en doneerden geld voor de stichting.

Gisteren kreeg Tijn het nog voor elkaar om 1 miljoen euro op te halen voor stichting Semmy met zijn actie 'Lak door Tijn'. In december lakte Tijn ook al 2,5 miljoen euro bij elkaar tijdens Serious Request.

3FM
Op de website van 3FM schrijft de radiozender: 'Tijdens 3FM Serious Request in Breda hebben we Tijn mogen leren kennen als een lief en speels mannetje met een bijzonder warm hart. Hij meldde zich, samen met zijn vader, bij de brievenbus van het Glazen Huis met een bijzonder groot gebaar. Met zijn ongekende en vertederende enthousiasme, onschuld en onzelfzuchtheid inspireerde hij miljoenen mensen om in actie te komen en samen een verschil te maken. Hij zette Nederland in beweging en bracht letterlijk het hele land bij elkaar. Met zijn nagellak-actie gaf hij duizenden kinderen een toekomst, terwijl zijn eigen toekomst zo onzeker was.Tijn is een voorbeeld voor ons allemaal. Zijn verhaal heeft ons als zender diep in het hart geraakt - toen, vandaag, voor altijd. Ongeloof, boosheid, verdriet: er is zoveel wat we op dit moment voelen, maar we zijn even stil. Lieve Tijn, rust zacht.'
(1520030)
Aanvraag Express Scan


Als u een opmerking heeft of een fout wilt melden betreffende deze advertentie, klik dan op: Contact.
Gebruik deze link NIET om een scan aan te vragen!

Als u meent dat dit artikel auteursrechtelijk beschermd is klik op: Melden.


Overige bronnen: ³)


³) - Op basis van achternaam en overlijdensdatum wordt gezocht naar dezelfde personen. Het resultaat zal niet altijd correct zijn.

Achternamen

De achternaam 'Kolsteren' kwam in 2007 in Nederland 231 keer voor.
In 1947 kwam de achternaam 'Kolsteren' 146 keer voor. (Bron: Meertens Instituut, zie: www.cbgfamilienamen.nl)
Op www.online-begraafplaatsen.nl komt de naam 'Kolsteren' 45 keer voor.
Op www.online-familieberichten.nl komt de naam 'Kolsteren' 82 keer voor.



7
Home | Naamindex | Online-begraafplaatsen | cookies