Online Familieberichten
Een onderdeel van Stichting Online-Verleden
Informatie
|

Bekende Dode Overleden: Arend Roelofs (Ad) van Goor (11-11-2020)

 
Diversen 11-11-2020



Arend Roelofs (Ad) van Goor
72 jaar

11-05-194811-11-2020
MeppelAmersfoort

bedrijfseconoom en bedrijfskundige, e.a.



Levensloop (bron: Wikipedia)
Van Goor studeerde bedrijfseconomie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij bleef hier nog zo'n vijftien jaar werken bij de Faculteit der Economische Wetenschappen met onderwijs en onderzoek op de vakgebieden logistiek, marketing en retailing.

Van 1986 tot 1992 was hij als hoogleraar bedrijfskunde aan de Open Universiteit te Heerlen, en gaf hier inhoud aan de vakgebieden logistiek en marketing. Vanaf 1992 tot en met 2011 is hij hoogleraar Logistiek geweest aan de Faculteit der Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde van de Vrije Universiteit te Amsterdam. Vanaf 1998 tot 2005 was hij tevens hoogleraar Logistiek aan de Universiteit Nyenrode.

Sinds 1984 was hij parttime werkzaam als managementconsultant en belast met projecten op het gebied van de distributielogistiek en SCM in uiteenlopende branches; vanaf 1992 onder de eigen naam Largo B.V. te Amersfoort. Daarnaast is hij redacteur geweest van de Kennisbanken Logistiek en Supply Chain Management.

Ad van Goor was ook in verschillende administratieve functies actief bij de Vereniging Logistiek Management en bij de VEDIS, de Vereniging voor Distributie Economie. Hij was verder lid van de Europese Logistieke Associatie (ELA) en de Amerikaanse beroepsorganisatie Council of Supply Chain Management Professionals (CSCMP). Op 26 april 2013 werd Van Goor benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Op 12 november 2015 ontving Van Goor de Persoonlijke Logistiek Prijs van de Vereniging Logistiek Management (VLM).
(1841238)
Er is helaas geen scan beschikbaar

Als u een opmerking heeft of een fout wilt melden betreffende deze advertentie, klik dan op: Contact.
Gebruik deze link NIET om een scan aan te vragen!

Als u meent dat dit artikel auteursrechtelijk beschermd is klik op: Melden.


Overige bronnen: ³)


³) - Op basis van achternaam en overlijdensdatum wordt gezocht naar dezelfde personen. Het resultaat zal niet altijd correct zijn.

Achternamen

De achternaam 'van Goor' kwam in 2007 in Nederland 1.538 keer voor. (Bron: Meertens Instituut, zie: www.cbgfamilienamen.nl)
Op www.online-begraafplaatsen.nl komt de naam 'van Goor' 407 keer voor.
Op www.online-familieberichten.nl komt de naam 'van Goor' 353 keer voor.



5
Home | Naamindex | Online-begraafplaatsen | cookies